Jó Szerencsét!

V. Leopárd Cantus verseny!
helye: Darts Club(a 33-as koli mögött) időpont: 2008. márc. 11. (kedd este 7)
nevezési díj: 300HUF(37/202, vagy a helyszinen)
Ital akció: üveges arany ászok180Huf ezen kívül vodkanarancs, hubertus, vbk, és virsli
2008.03.08

Jó Szerencsét!


Igazán jól sikerült ez az este is. Első meglepetésünk a négy nevező volt. Ezért némi rögtönzött szabálymódosítás következett, miszerint nem egyenes ági kieséses versenyt vezetünk le, hanem „körmérkőzések” következnek, és a legtöbb pontot gyűjtő két induló küzd majd a dobogó legfelső fokáért (… illetve a foltért, és a dedikált Kiss Csaba (alias: Balhés Charley): VOCEM PRECO HÁRMASKÖMYV című munkájáért, … dobogót még nem vételeztünk…).
A második meglepetés -igaz kisebb, ismerve az indulókat- a versenyzők nótaismerete, ami igazán élvezetessé és izgalmassá tette az estét. Csak úgy röpködtek a pontok!


A verseny végére az ifjak már igencsak lapozgatták a listát. Mivel mindegyikük csak egyszer intonálhatott egy nótát, és a körmérkőzések során „eldurrogtatták” a biztos találatokat. A hozzáértő (és kifejezetten nagy számú) közönség kíváncsian várta mivel tudnak még kirukkolni.

A szünetben Pepe és Edó (Dakos Edit a.: Őszike - az elsős szakest egyik Cantusa-) szórakoztatta a nagyérdeműt, amiért Pepét a Közönség díjjal jutalmaztuk (…már megint :-) …)

  1. Gál János
  2. Kiss Imre
  3. Pigler Ádám
  4. Adorján László